Iida 3-vuotiaana :) ja Bara

Iida opiskelee tällä hetkellä toisella paikkakunnalla !

Heippa!

Olen Iida Lahti kohta 15-vuotias maatalon tyttö.Elämässäni ei ole ollut yhtään sellaista päivää ,etteikö meillä olisi ollut koiria.

Lähinnä talossa on ollut slovakiancuvaceja ,mutta vuonna 2007 tuli elämään myös austraalianpaimenkoira Pöpi ,jonka jälkeen on tullut myöhemmin myös toinen aussie ja kaksi shetlanninlammaskoiraa.Tällä hetkellä meillä on 7 koiraa.

Kasvatamme cuvaceja ,sekä meillä on ollut myös yksi aussie-pentue.Harrastamme koiriemme kanssa näyttelyitä ja paimenten kanssa harrastan myös tottelevaisuutta.

Kanit ovat myös iso osa arkeani.Kasvatamme niitä moneen tarkoitukseen.tällä hetkellä meillä on 33 kania poikaset mukaan laskettuna.

Tarkoituksena olisi joskus hankkia kasvattajanimi kanitoimintaani.Kanejen kanssa tähtäimessä ovat aktiivinen näyttelyharrastus.Omaksi iloksi tulee myös myös hypytettyä kaneja esteillä.

Eläinpainotteisen arjen lisäksi vedän myös koirakerhoa sekä liikuntakerhoa lapsille ja nuorille.Tulevaisuuden haaveenani olisi eläinkouluttajan ammatti ja muut maa-ja metsätalouteen liittyvät asiat ja ammatit.

Eläimet ovat koko elämäni .

Kerron mielelläni eläimistäni ja kursseista lisää vaikkapa sähköpostilla

  Terveisin Iida Cool