Hei !

Minun nimeni on Katri Kurtti ja koirat ovat kuuluneet elämääni aina .

Vuonna 1990 minulle tuli ensimmäinen ihan oma koulutettava koira ,saksanpaimenkoira uros Beenax Baxter .Baxin kanssa kävin ensimmäiset jälkikokeet ja opettelin palveluskoiran kouluttamista.Opetteluahan se on edelleen ja aina,mutta tällä hetkellä kotona on 4 koiraa ,joista kaikilla on vähintään käyttäytymiskoe suoritettu .

Eteenpäin mennään ja tällä hetkellä onkin aikaa vievänä ,mutta niin kiinnostavana harrastuksena tullut mukaan pelastuskoiratoiminta.

Koirankoulutusohjaajaksi olen opiskellut vuonna 2009 ja käymällä erilaisia seminaareja ja koulutuspäiviä ,niin kuuntelijana kuin osallistujana oman koiran kanssa.

Olen myös kouluttajana Pirkanmaan palveluskoiraharrastajat ry.ssä nyt 3 vuotta tottelevaisuuskursseilla ja jäljellä.

Kotona tällä hetkellä koiria:

Rwn BH TK1 LT MH Mustan Konnun Bailey ”Kirppu” täyttää kohta 9v,

Rwu BH TK1 FH1 LT MH Mustan Konnun Carizard ”Sulo” 6v ,

Rwu BH PEJÄ-A Mustan Konnun Säälimätön ”Tarmo” 4v  ,pelastuskoirakoulutuksessa

Staffinarttu TK1 Fun-Mur Farma Missi ”Räpsy” 7v ,Rally-tokoilee

 Itse olen kiinnostunut koiran hajuaistista ja sen käyttömahdollisuuksista ja se onkin vienyt mukanaan pelastuskoiratoimintaan.

 Kuitenkin koemenestyksiä tärkeämpänä asiana pidän sitä,että koira ja ohjaaja löytävät lajin ,mistä molemmat nauttivat ja koiralle löytyy sen vahvuuksia tukevaa tekemistä.Suomessa on niin laaja lajikirjo ja mahdollisuuksia tekemiseen ,että kaikille löytyy jotain aktiviteetteja.

 

 Tervetuloa mukaan koiramaailman ihmeellisiin ja mukaansa tempaaviin kiemuroihin !

 Terveisin Katri